Je vindt het belangrijk om je woning professioneel te beveiligen. Er is alleen één probleem en dat is dat je geen dikke kabels voor een alarminstallatie wilt trekken. Je hebt de muren bijvoorbeeld net gestukt en je hebt geen zin om ze hiervoor open te breken. Gelukkig is de wereld van de alarminstallatie de laatste jaren enorm verbeterd. De ontwikkeling is vol ingezet op een draadloos alarmsysteem. Je hoeft hiervoor geen dikke kabels meer te trekken. Het systeem werkt volledig op basis van wifi en enkel een batterij of stopcontact is nodig om je systeem actief te krijgen. Hierdoor hoef je niet meer af te wegen of een draadloos alarmsysteem de moeite waard is. 

Betaalbaar je woning beveiligen met een draadloos alarmsysteem

Een alarminstallatie kost echt geen vermogen meer ondanks dat dit een gedachten is bij de meeste consumenten. We zijn vaak bang dat we een draadloos alarmsysteem helemaal niet kunnen betalen. Toch is er van vrijwel elk merk wel een startpakket beschikbaar. Dit pakket bestaat meestal uit twee tot vier bewegingsmelders en kan je later zelf uitbreiden. Het is vooral belangrijk dat er al een sirene bij zit om inbrekers af te schrikken. Bij een slimme alarminstallatie ontvang je ook nog eens een melding op je smartphone. Je kan direct aan de alarmcentrale aangeven of je thuis bent. Of dat er iets gaande is terwijl je zelf niet thuis bent. Op basis hiervan kan meteen actie ondernomen worden. Dit is het voordeel van een slimme alarminstallatie en uiteraard helpen we je graag om er één uit te zoeken!