Dat is de nieuwe slogan van een campagne om het aantal overvallen op benzinestations terug te dringen. Dit zal onder andere worden gedaan door het geven van trainingsbijeenkomsten op locaties waar de meeste overvallen plaatsvinden. Ook zal een veiligheidsdeskundige van het CCV een bezoek brengen aan circa 300 tankstations. Deze zal samen met het personeel en de leidinggevende een lijst met risicopunten afwerken om te zien hoe het station georganiseerd is.

Ook de brancheorganisaties gaan een bijdrage leveren aan deze acties. Zij werken hard aan het ontwikkelen van een e-learning module voor medewerkers van tankstations. Hierin wordt onder andere ingegaan op hoe een overval voorkomen kan worden en hoe zij hiermee om moeten gaan.

Deze maatregelen zijn bedoeld om het aantal overvallen aanzienlijk omlaag te schroeven. In de eerste 4 maanden van 2013 is het aantal gedaald met 9% vergeleken met vorig jaar. De pakkans voor overvallers is redelijk hoog, 57%. Dit komt onder andere door het hebben van goede camerabeelden.