Knox
De smartphone producenten BlackBerry Samsung kondigen een op zakelijke klanten gerichte samenwerking aan. Onderling worden elkaar beveiligingsoplossingen uitgewisseld. BlackBerry zal het beveiligingsproduct van Samsung genaamd Knox beschikbaar maken voor BES-abonnees. Knox is een smartphonebeveiliging waarbij de gebruik eenvoudig kan schakelen tussen privé en zakelijk gebruik.

BES12
Samsung zal op zijn beurt gebruik maken van het van BlackBerry afkomstige BES12. Dit is dé enterprise mobility oplossing. Het vult Knox aan met een enterprise mobility management-oplossing en beveiligde netwerkinfrastructuur.

Samen sterker
BlackBerry heeft een goede reputatie op het gebied van beveiliging voor zakelijke gebruikers. Samsung heeft met de Galaxy toestellen een populaire smartphonelijn ontwikkeld. Het wordt niet gezegd door beide giganten, maar het is een interessant antwoord op het alsmaar groeiende Apple.