Om uw bedrijf te beveiligen is een salto toegangscontrole tegenwoordig niet meer weg te denken. Behalve beveiliging brengt de toegangscontrole vele voordelen met zich mee. De belangrijkste voordelen zijn onder andere:

  • Toegangsbeheer

U heeft in de hand wie waar mag zijn binnen uw bedrijf. Uw medewerkers kunnen dan overdag zonder probleem het gebouw in en uit treden, maar ’s avonds zorgt u er voor dat niemand naar binnen kan komen. Of medewerkers die in verschillende taken hebben, kunnen alleen toegang krijgen tot hun eigen werkplek.

  • Gebruiksgemak

Het systeem kan op verschillende manieren geregeld worden. Zo kunt u er voor zorgen dat de voordeur de hele dag openstaat zodat klanten gewoon naar binnen kunnen lopen. Wanneer het tijd wordt om naar huis te gaan zullen de deuren dan vanzelf op slot gaan. U kunt het zo regelen dat alle deuren tegelijkertijd op slot gaan, wat ook heel handig is voor u.

  • Minder kans op fraude

Uw medewerkers krijgen kaartjes in plaats van sleutels om toegang te krijgen tot uw bedrijf. Een sleutel kan gekopieerd worden en doorgestuurd worden naar iemand anders die dan vrij uw gebouw binnen zou kunnen wandelen zonder dat u er iets vanaf zou weten. Een kaartje kan niet zo snel nagemaakt worden. Als iemand zijn of haar kaartje mocht verliezen, gaat dat niet voor problemen zorgen. Het kaartje moet gewoon gedeactiveerd worden.

U ziet hoe handig het is. Een Salto toegangscontrole van Deurplus  laten installeren betekent zekerheid van de bedrijfsbeveiliging en minder zorgen voor u.