Stevige sloten verkleinen de kans op inbraken. Het lijkt heel eenvoudig maar vaak zijn huizen niet goed beveiligd. Hierdoor hebben inbrekers vaak vrij spel. De Nederlandse politie heeft een keurmerk in het leven geroepen speciaal voor goed beveiligde sloten.

Met deze sloten wordt de kans op inbraak met 90% verkleind. Bijna elk slot is open te breken, maar stevige sloten kunnen dit proces aanzienlijk vertragen. Hierdoor is een inbreker sneller geneigd om jouw huis over te slaan. Een inbreker heeft een stressvolle “baan” en werkt onder een enorme tijdsdruk. Hij zal dan ook altijd kiezen voor een huis dat zijn werk het gemakkelijkst maakt. Vaak zijn dat de huizen die niet goed beveiligd zijn of die er verlaten uitzien. Het is daarom altijd erg belangrijk om een huis goed te beveiligen.

Een erkende slotenmaker zet in een handomdraai de speciale sloten in uw deuren en kozijnen. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste sloten en een goede bevestiging.

Heb jij je huis al beveiligt met speciale sloten?