Een van de belangrijkste aspecten bij de bouw van een nieuwe woning is de beveiliging van de woning, om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te maken. U moet er immers niet aan denken, dat u opgeschrikt wordt door de komst van ongewenste bezoekers. Niet alleen nemen inbrekers over het algemeen tal van waardevolle en dierbare voorwerpen mee, ook kunnen er gevaarlijke situaties ontstaan door het geweld wat inbrekers gebruiken. Redenen genoeg om een slotenmaker in te schakelen voor het beveiligen van uw woning! Een slotenmaker helpt u niet alleen bij het plaatsen van sloten op ramen en deuren, maar kan u ook van advies voorzien over andere mogelijkheden om de beveiliging in huis te verbeteren.

Welke sloten moet ik installeren?

Slotenmakers zijn het er unaniem over eens, dat cilindersloten de beste sloten zijn voor woningdeuren naast complete alarminstallaties. Een cilinderslot wordt momenteel in twee varianten aangeboden, met twee en drie contactpunten in de deurpost. Logischerwijs biedt een cilinderslot met meer contactpunten meer veiligheid, doordat het een inbreker meer tijd zal kosten om de deur te forceren. De kans dat een inbreker hierbij wordt opgemerkt door voorbijgangers is erg groot, waardoor hij of zij uw woning liever links zal laten liggen.

Op ramen is het gebruikelijk om te kiezen voor zogenaamde bijzetsloten, die worden aangeboden als opleg- en insteeksloten. Het is van uw raam afhankelijk, welke type bijzetsloten het beste bij uw woning aansluit.

Slotenmakers inschakelen voor advies

Naast de juiste sloten voor ramen en deuren kunt u ook denken aan optionele beveiligingscomponenten, zoals een bewegingssensor of een elektronische camera. Schakel een slotenmaker in om u te adviseren over de verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Tevens kan een slotenmaker de beveiligingscomponenten direct voor u bestellen en laten plaatsen. Zo bent u verzekerd van kwalitatief goede producten!